Har Du Problemer Med Musikknedlastinger? Les Disse Tipsene

Med et museklikk kan du laste ned nesten hvilken som helst sang som noen gang har blitt spilt inn. Alt fra de siste hitlistene på topplisten til obskure folkesanger fra 1940-tallet er tilgjengelig online. For å lære mer om å søke etter musikk på nettet, fortsett å lese. Du vil lære hvordan du enkelt laster ned sanger.

Hvis du virkelig elsker en artist, sjekk ut nettsiden deres for musikk. De fleste band opprettholder en online tilstedeværelse der de tilbyr informasjon om musikk og turer, og noen ganger vil de tilby gratis musikk der. Dette kan inkludere ellers uutgitte spor eller en sang fra et nytt album de prøver å promotere.

Hvis du er bekymret for lovligheten til nettstedet du laster ned fra, er den enkleste måten å finne ut om de belaster deg for hver sang. Hvis det ikke er noen avgifter knyttet til musikken du laster ned, stjeler nettstedet sannsynligvis musikk, og du kan ende opp med å bryte loven.

Sjekk ut kvaliteten på all musikk før du laster den ned, slik at du kan nyte den fullt ut. De faktiske kilobytene per sekund som sangen spilles av er et veldig viktig aspekt å vurdere. Et høyere tall betyr at sangene høres bedre ut på enhetene dine.

Sørg for at MP3-spilleren din er fullstendig kompatibel med musikken du laster ned. Ulike nettsteder tilbyr nedlastinger i forskjellige formater, og hvis nettstedet du henvender deg til for musikken din tilbyr et annet format enn MP3-spilleren din bruker, kan det føre til problemer. For å unngå kostbare og tidkrevende problemer, sjekk før du laster ned.

Hvis du laster ned musikk fra et nettsted hvor sangene er gratis, risikerer du å få et virus på datamaskinen. Før du laster ned, sjekk størrelsen på filen. Selv om disse filene kan være små, varierer de fleste fra 2MB-5MB. Hvis filen er mindre enn 250KB, hold unna siden det sannsynligvis er en tekstfil. De fleste virus overføres gjennom skadelig kodede tekstfiler.

Hvis du har problemer med å laste ned med et peer-to-peer-program, sjekk brannmuren. Med mindre du tillater programmet, vil du ikke kunne laste opp eller laste ned. Windows kommer med en innebygd brannmur, og denne må endres for å tillate programmets handlinger.

Last ned på et tidspunkt hvor ikke mange er online. Å slå av alle enheter som bruker nettverket ditt, og deretter starte datamaskinen på nytt, kan hjelpe deg med å få en bedre tilkobling.

Gjør litt research på en potensiell nedlastingsside før du begynner å laste ned der. Les andres anmeldelser av nettstedet og søk til og med på nettfora etter innlegg relatert til nettstedet. Du vil vite hvor anerkjent og sikker denne nettsiden egentlig er. Andre har sannsynligvis opplevd det, så dra nytte av kunnskapen deres.

Med informasjonen fra denne artikkelen kan du bli en mester i å bruke Internett til å laste ned musikk. Alle slags sanger er tilgjengelige, fra hip-hop til opera. Uansett hva slags musikk du liker, kan du finne den på nettet. Bruk rådene du nettopp har lest for å finne musikken du elsker.

Laste Ned Sanger Online